سلام ابجياي گلم امشب براتون دستور پخت يك كيك تازه و ساده رو ميذارم اميد وارم خوشتون بياد
بقيه ادامه مطلب
کیک یخچالی امروزه جز پرطرفدارترین شیرینی هایی هستند که بین خانم ها جهت پذیرایی از مهمانان و دورهمی ها متداول شده است تا سفره ای زیبا و کامل داشته باشند.
یکی از انواع کیک ها که دستور پخت بسیار آسانی دارد کیک یخچالی خوش طعم و لذیذ است، که در ادامه طرز تهیه کیک یخچالی را با شما به اشتراک میگذاریم.
زمان : ۳۰ دقیقه تعداد : ۶ نفر
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی :
- آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ لیوان
- شیر ۲ لیوان
- وانیل به مقدار لازم
- کره ۵۰گرم
- بیسکویت پتی پور ۲ بسته
مراحل پخت کیک یخچالی لذیذ
۱) ابتدا دو قاشق غذاخوری از آرد سفید قنادی را همراه با دو قاشق غذاخوری از پودر کاکائو مخلوط کرده و الک می کنیم.
۲ ) سپس نصف لیوان شکر را همراه دو لیوان شیر و مقداری وانیل به مواد اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم.
۳ ) باید دقت داشته باشیم برای گلوله نشدن مواد، مرتب هم بزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
۴ ) در ادامه حرارت را خاموش کرده و ۵۰ گرم کره به مواد اضافه میکنیم سپس هم می زنیم تا کره کامل حل و مخلوط شود.
۵ ) در ادامه داخل یک ظرف شیشه ای پیرکس، کیسه فریزر را بازکرده و یک لایه بیسکویت پتی پور با سلیقه می چینیم و سس تهیه شده را روی آن میریزیم و اینکار را تا ۵ لایه ادامه میدهیم به گونه ای که لایه آخر فقط سس باشد.
۶ ) به مدت یک روز مواد را در یخچال میگذاریم تا بافت بیسکویت مثل کیک شود سپس با همان کیسه فریزر بلند کرده و روی سینی میگذاریم، به آرامی از یک طرف پلاستیک را بیرون میکشیم.
۷ ) در پایان کیک یخچالی را برش زده و سرو میکنیم.
[ بازدید : 737 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]